پاپ اسمیر با وجود عفونت یا خونریزی هم ممکن است

pregnancy-qa

سوال بارداری: در تاریخ ٢٢مهر قرص اورژانسی خوردم و عفونت شدید داشتم به دلیل اینکه شما سفر بودید مجبور شدم برم یه دکتر دیگه بهم قرص مترونیدازول هر ١٢ساعت و کپسول فلوکونازول ٣روز یکبار و شیاف ١٢ تا داد ومن الان درد شدید در رحم دارم و خونریزی هم نکردم تست بارداری هم دادم منفی بود آیا باردای خارج رحم توی تست مشخص میشه یا کیست دارم ؟راستی دکتر گفت عفونتت شدیده نمیتونم ازت تست پاپ اسمیر بگیرم دلیل دردم چیه؟
پاسخ متخصص زنان و زایمان: بارداری منتفی است.پاپ اسمیر های که با روش جدید انجام میشود میتواند در زمان وجود عفونت یا خونریزی نیز برداشته شود.
منبع: سایت دکتر رضایی

خیلی بدبدمتوسطخوبخیلی خوب (2 رای, میانگین: 3٫00 از 5)


۹۵/۱۲/۱۰ 274 بازدید مقالات بارداری


به اشتراک بگذارید:  

شما هم به جمع هزاران کاربر تقویم بارداری ما بپیوندید!
✓ محاسبه اتوماتیک هفته بارداری
✓ تاریخ سزارین و زایمان طبیعی
✓ تاریخ آزمایشات و غربالگری ها
✓ تصویر جنین در هر هفته
✓ تغییرات جنین در هر هفته
✓ وزن توصیه شده در هرروز بارداری
✓ محاسبه اتوماتیک ماه بارداری
✓ ارائه قد و وزن هفتگی جنین
✓ وظایف زن باردار در هر هفته
✓ و بسیاری امکانات دیگر...

تمام محتوای این سایت شامل اطلاعات پزشکی و بهداشتی، تنها به منظور افزایش سطح اطلاعات عمومی جامعه در حوزه مسائل بهداشتی زنان باردار گردآوری شده و این اطلاعات نباید جایگزین مراجعه منظم زن به پزشک مراقب خود در دوران بارداری باشد. [شرایط استفاده]


نظر شما چیست؟